Verzending & kosten

Wanneer u voor 50 € (of meer) bestelt betaalt u geen verzendkosten voor België of Nederland !!


Leveringstermijnen :


België

Vandaag besteld, morgen geleverd ! Bijna al onze artikelen worden uit voorraad geleverd. Wanneer u in België woont en op een weekdag (maandag tot donderdag) vóór 15.00 uur een bestelling plaatst en betaalt dan wordt uw bestelling onmiddellijk klaargemaakt en verzonden zodat u de artikelen nog de volgende dag in huis heeft.


Nederland

Onze leveringen in Nederland worden 3 keer per week verzonden met PostNL, (meestal) op maandag, woensdag en vrijdag met bezorging op dinsdag, donderdag en zaterdag. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling klaargemaakt voor verzending en de eerstvolgende verzenddag opgestuurd.

Betaling ontvangen tussen vrijdag 13 uur en maandag 13 uur -> verzending op maandag, bezorging op dinsdag

Betaling ontvangen tussen maandag 13 uur en woensdag 13 uur -> verzending op woensdag, bezorging op donderdag

Betaling ontvangen tussen woensdag 13 uur en vrijdag 13 uur -> verzending op vrijdag, bezorging op zaterdag


Europa

Onze leveringen naar de rest van Europa worden meestal vanuit België verstuurd. In sommige gevallen vanuit Nederland. De leveringstijd varieert van 3 tot 5 dagen.

Wanneer wij (zeer uitzonderlijk) het artikel toch niet in voorraad zouden hebben wordt dit onmiddellijk voor u besteld en brengen wij u op de hoogte van de leverdatum. 


Verzending :

Wanneer de klant geen speciale verzending vraagt worden de pakjes altijd per post verzonden. In België met Bpost. In Nederland PostNL.

Indien mogelijk worden de pakjes in brievenbus-formaat gemaakt zodat zij in de brievenbus passen (als uw brievenbus voldoet aan de Europese afmetingen = tamelijk groot).

 

Verzendkosten :


De verzendkosten hangen uiteraard af van het leveringsadres en het bedrag van de bestelling. Hieronder volgen enkele richtlijnen.


Voor bestellingen met leveringsadres in Belgie en Nederland is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling 50 € of meer bedraagt en betaalt u 3,95 € indien de waarde van de bestelling kleiner is dan 50 €


Voor bestellingen met leveringsadres in de andere landen van Europese Unie is de verzending gratis indien de waarde van de bestelling 70 € of meer bedraagt en betaalt u 8,95 € indien de waarde van de bestelling kleiner is dan 70 €


Wij leveren niet buiten de Europese Unie.


De verzendkosten worden in het winkelwagentje automatisch berekend. Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek