SCHIESSER

SCHIESSER

Schiesser ondergoed doet je zelfvertrouwen goed

De Schiesser onderbroeken, Schiesser nachtkledij en de Schiesser boxershort zijn erop gericht om de levenskwaliteit van de mensen te verbeteren. Levenskwaliteit zit voor Schiesser in een dagdagelijks gevoel van rust en comfort. Dat is wat het Schiesser ondergoed voor jou doet. Het bestaat voor 95% uit katoen waardoor de onderbroeken erg zacht en aangenaam voelen. Voor alle vormen en alle lichamen bestaan er verschillende modellen die elke vrouw en elke man optimaal in zijn of haar vel laten voelen. Katoen is het beste materiaal als het aankomt op ondergoed. De Schiesser nachtkledij, Schiesser onderbroeken en slips of de Schiesser boxershorts nemen vocht op en ademen goed doordat katoen een natuurlijk materiaal is. Dat zorgt voor veel minder irritaties of jeuk en dus een aangenamer gevoel doorheen de dag.

Schiesser ondergoed: levenslange kwaliteit

Katoen staat niet alleen voor comfort en een aangenaam gevoel. Het staat ook voor kwaliteit die op lange termijn mee gaat. Ook na vele jaren gebruik behouden ze hun model, vorm en kleur mooi. En na vele wasbeurten blijven ze even goed. Het Schiesser ondergoed sluit mooi aan elk lichaam aan en zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Weg met lastige of vervelende onderbroeken en kies voor de kwaliteit van Schiesser.


Kies je eigen comfort met het Schiesser ondergoed

Schiesser heeft een groot gamma van verschillende bestsellers. Om te beginnen is er het Schiesser ondergoed, waaruit je onderbroeken kan kiezen die perfect zijn voor jou. Heb je bijvoorbeeld een gevoelige of droge huid? Dan kan je kiezen voor de katoenen onderbroeken of slips. En heb je graag een gemakkelijke onderbroek die je niet door je kleren kan zien? Dan kan je gaan voor een invisible slip. Heb je dan weer liever een onderbroek die je eigen onzekerheden wat meer bedekt, dan kan je gaan voor een hoge taille slip.

Bestel eenvoudig online het Schiesser ondergoed bij Lingeriewinkel Online

Bij Lingeriewinkel Online hebben we ook een collectie Schiesser ondergoed outlet waar je de goedkoopste onderbroeken aan de beste kwaliteit kan kopen. De meeste onderbroeken kan je kopen in een multipack zodat je er meteen meerdere in je kast kan leggen. En vanaf 50 euro kan je zelfs genieten van gratis verzending. Als je nog vragen hebt over het merk of over een bepaald model, kan je ons steeds telefonisch of via het contactformulier contacteren.

Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek