Invisible

Weergegeven:
Sorteren op:

Schiesser Hip Pants Invisible slip - 119198

Niet te voelen - niet te zien! Zelfs onder strak zittende kleding. Hip-Pants uit de serie Invisibl..

19,95€

Schiesser slip Invisible Cotton- 161924

*uit de SCHIESSER-serie Invisible Cotton*van zacht. natuurlijk materiaal*volledig naadloos met een p..

14,95€

Schiesser slip - Invisible light - naadloos - 161922

*uit de SCHIESSER-serie Invisible Light*volledig naadloos met een perfecte pasvorm*bijzonder vlakke ..

14,95€

Schiesser slip kant - Invisible Lace-161119

uit de SCHIESSER-serie Invisible Lacevoorkant van extra zachte microvezels met peachafwerkingachterk..

14,95€
Invisible

Schiesser naadloos ondergoed voor dames van Lingeriewinkel Online:

Het beste naadloos ondergoed voor dames is van Schiesser. Een naadloze onderbroek voor dames van Schiesser is niet alleen modieus maar het heeft ook een ongelooflijk goed draagcomfort. Op onze website van Lingeriewinkel Online, kan je telkens filters instellen naar jouw voorkeuren. Je kan zelf de kleuren kiezen, jouw maat en nog veel meer! Hierdoor kan jij gemakkelijk jouw naadloze slip voor dames terugvinden.

Waarom kiezen voor naadloos katoenen ondergoed voor dames van Schiesser?

Ken je dat gevoel wanneer je onderbroek veel te strak zit en je denk dat iedereen je randjes doorheen je broek kan zien? Met een naadloze onderbroek voor dames, vermijd je dit. Niemand ziet je onderbroek randen doorheen je outfit én de randen van naadloze slips voor dames schuren niet in je billen. Het is dus veel comfortabeler als je naadloos ondergoed draagt. 


Maar waarom kies je nu best voor naadloos katoenen ondergoed voor dames? 

Katoen heeft vele voordelen als het gaat om ondergoed voor vrouwen. We sommen voordelen op waarom jij best kiest voor naadloos katoenen ondergoed voor dames:

  • Katoen ademt beter. Het neemt vocht op en je lichaamsdeel kan dus goed ademen. 

  • In katoenen ondergoed voor dames ga je minder snel ruiken. 

  • Met naadloos katoenen ondergoed voor dames krijg je minder scheerbultjes. Deze onderbroeken zitten lekker zacht dus scheerbultjes en schuurplekken worden vermeden.

Bestaan er ook naadloze boxershorts voor dames?

Ja, er bestaan naadloze boxershorts voor dames. Dit soort ondergoed biedt voor vrouwen ook weer veel comfort. Naast naadloze boxershorts voor dames, kan je ook geïnteresseerd zijn in naadloos ondergoed met hoge taille. Het is de perfecte basic voor elke dag. Het naadloos ondergoed met hoge taille past zich aan naar jouw figuur en is daardoor bijna onzichtbaar onder jouw outfit. 

Bestel eenvoudig jouw favoriete Schiesser naadloos ondergoed voor dames bij Lingeriewinkel Online!

Een naadloze slip voor dames nodig of liever een naadloos katoenen ondergoed voor dames? Bij Lingeriewinkel Online hebben wij het beste naadloos ondergoed voor jou. Onze Schiesser ondergoed kan je eenvoudig bestellen via onze website. Maak je keuze uit de naadloze slips voor dames. Dit kan je gemakkelijk met de zoekfilter op onze website. Als je vragen hebt over het merk of over andere zaken? Lingeriewinkel Online staat voor je klaar om je te helpen. Je kan contact opnemen met ons via de telefoonnummers: +32 468 466302 en +31 6 27211353 of je kan het contactformulier op onze website invullen.


Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek