Dames volgens Model

Dames volgens Model

Kies jij een Sloggi shorts voor dames of toch liever een ander model? 

Het merk Sloggi staat bekend om zijn goede kwaliteit aan ondergoed. Sloggi shorts voor dames is een van de vele modellen die het merk heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld ook Sloggi boxers voor dames en nog veel meer. Ben jij benieuwd naar welke modellen het bekendste ondergoed merk allemaal heeft? Wij sommen er een paar voor je op!

De Sloggi shorts voor dames

Heb je graag wat meer stof rond je billen? Dan mag dit model zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. De Sloggi shorts voor dames bieden veel ondersteuning voor je heupen omdat de shorts langs de zijkanten iets losser zitten aan de benen. De Sloggi shorts voor dames zijn dus zo gemaakt dat de shorts niet omhoog kruipen. 

De Sloggi mini voor dames

Met de Sloggi mini voor dames bedoelen we de kleinste onderbroeken. Vind jij het fijn dat je weet dat niemand de naden van jouw ondergoed kan zien? En vind jij het leuk om jezelf sexy te voelen in je lingerie? Dan zijn de Sloggi mini voor dames ideaal voor jou! 

De Sloggi hipster voor dames

Ben jij een sportende vrouw of houd je van goed zittend ondergoed? Dan is de Sloggi hipster voor dames een perfecte keuze voor jou. Dit model van Sloggi komt tot halverwege de achterkant van je bil. Wat ideaal is aan de Sloggi hipster voor dames is dat het stof super zacht is en licht is van gewicht. Daarnaast is het stof ook nog een sneldrogend. En doordat de stof heel elastisch is, blijft de temperatuur van je lichaam in balans. Ideaal als jij je goed wilt voelen in je ondergoed!

Kies de Sloggi boxer voor dames

Iedere vrouw kiest zijn ondergoed waar zij zich goed in voelt. De Sloggi boxer voor dames is kenmerkend aan de langere pijpjes. Het zit als een tweede huidje. Je kan voor dit model kiezen als je veel van comfort houdt en als je het fijn vindt om een iets langere onderbroek te dragen. De Sloggi boxer voor dames is ook ideaal als jij je regels hebt. 

Bestel eenvoudig jouw Sloggi shorts voor dames bij Lingeriewinkel Online

Kies jij voor de Sloggi mini voor dames of toch liever een ander model van Sloggi? Dan is het enige wat jij nog moet doen, dit ondergoed bestellen. Het fijne aan onze webshop is dat je veel acties terug kan vinden. Je kan bijvoorbeeld een voordelige 6-pack kopen of zelfs een koopje doen met de 3+1 actie!


Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek