SLOGGI

SLOGGI

Sloggi is een bekend merk dat gespecialiseerd is in ondergoed, vooral bekend om zijn comfortabele en functionele ontwerpen. Het merk werd in 1979 opgericht in Duitsland en maakt deel uit van het internationale kledingbedrijf Triumph International. Sloggi staat bekend om het produceren van ondergoed dat gericht is op comfort, kwaliteit en eenvoud.

Een van de opvallende kenmerken van Sloggi-ondergoed is het gebruik van innovatieve materialen en technologieën die zorgen voor een goede pasvorm en ondersteuning. Ze zijn vaak pioniers geweest op het gebied van naadloos ondergoed en hebben technologieën geïntroduceerd om irritatie en wrijving te verminderen.

Sloggi biedt een breed scala aan ondergoed voor zowel mannen als vrouwen, waaronder slips, boxers, bh's en andere basisstukken. Het merk richt zich op het leveren van comfortabel ondergoed voor dagelijks gebruik, met nadruk op eenvoudige ontwerpen en duurzame materialen.

Het merk heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd en geniet wereldwijd populariteit. Sloggi is een favoriete keuze geworden voor consumenten die waarde hechten aan comfort en kwaliteit in hun onderkleding.


Deze site gebruikt Cookies, om u een aangename surfervaring te garanderen. Voor meer info raadpleeg onze privacy politiek